klassisk massasje

Klassisk massasje ble utviklet allerede på 1800-tallet, av den Svenske gymnastikklæreren Per Henrik Ling. I Norge bruker vi navnet Klassisk massasje, men ellers i verden er behandlingen kjent under navnet Swedish massage, eller Svensk klassisk massasje.

Dette er en anerkjent massasje i mange land, og forskere finner stadig flere bevis for hvilke enorme muligheter som ligger i virkningen av massasje.

Klassisk massasje kan være avslappende, forebyggende eller behandlende, alt ettersom hva klienten trenger, og terapeuten bruker flere forskjellige teknikker for å oppnå best mulig resultat.

Mange av oss sliter med smerter og spenninger som hemmer oss i hverdagen, som følge av spente muskler. Klassisk massasje, utført av en autorisert massasjeterapeut eller muskelterapeut, kan løsne disse spenningene. Ved hjelp av flere teknikker vil terapeuten jobbe opp sirkulasjonen i musklene og løse opp knuter og spenninger.

Grunnen til at man får spenninger og smerter kan være mange, både fysiske og psykiske, og mange går lenge uten å søke hjelp.

På Strong4life Klinikken er vi opptatt av sammenhenger og hele mennesket, og ønsker at du skal bli så bra som du kan bli. I tillegg til massasjen vil du møte en terapeut som bryr seg, og samarbeider med kognitiv terapeut og akupunktør, som jobber på klinikken, om du skulle ønske det.

klassisk massasje2Effekter av Klassisk massasje:

-løser opp spenninger og muskelknuter

-gjør spent muskulatur smidigere

-minsker smerter

-tilhelingen av skadet muskulatur går raskere og den minsker dannelsen av fibrose

-øker blod- og lymfesirkulasjonen

-virker drenerende på avfallsstoffer

-ved massasje frigjøres oxytocin-hormoner, som er hormonet for ro og velvære

-gjør klienten mere bevisst sin bruk av musklene, og mange blir klar over feilbelastinger.

-næringsopptaket i muskulaturen øker

-lettere pust

-mentalt opplever mange ro og velvære, at massasje kan dempe angst og uro, og gi mer energi.

Noen vil oppleve at smertene kan bli verre rett etter og dagene etter behandlingen, men så vil smertene gradvis bli midre og sjeldnere.

Mange opplever også selve behandlingen so "godt-vondt", siden teknikkene som brukes ofte treffer rett på stedene som gir smerter og spenninger.

Pasientsikkerhet:

Strong4life Klinikken har autoriserte og registrerte massasjeterpaeuter. Alle medlemmer i Norges Massasjeforbund har en god og solid praktisk og teoretisk utdanning godkjent av forbundet, pasientskadeforsikring, og arbeider etter strenge faglige og etiske retningslinjer.

Massasje er en trygg behandlingsform.

Noen sykdommer gir dog kontraindikasjoner for massasje, så det er viktig at du opplyser terapeuten om du lider av sykdom før massasje.

For mer informasjon:

www.massasjeforbundet.no

Prisen er:

kr.900,- for 60 min.

kr.750,- for 45 min.

kr.500,- for 30 min.

 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Kontaktinfo

Strong4Life
Skedsmogata 3 c
2000 Lillestrøm
Daglig leder: Marit W. Viken
Telefon:+47 915 73 864

info@strong4life.no

Christian Bang
Kognitiv terapeut, NFKT medlem
Telefon:+47 917 26 373
kontakt@globaluniversity.no

Referanser

Kart

FacebookInnhold ©2016 Strong4life. Webdesign ©2016 Web Norge