massasjeterapi

Som utdannet massasjeterapeut, med grunnfag medisin og mange års erfaring, liker jeg å bruke ordet Massasjeterapi. Jeg jobber aldri generelt i en behandling, siden alle som kommer har et spesifikt problem de ønsker hjelp med.

Massasje har mange navn og det samme gjelder terapeutene som utfører behandlingen, og for dere som forbrukere kan det virke forvirrende.

Vi som jobber seriøst og terapeutisk med denne behandlingsformen ønsker å bli mere anerkjent og da kreves det at man skiller på en behandling gitt av en massør med et kort kurs, og en massasjeterapeut med lengere utdannelse og erfaring.

Norges massasjeforbund jobber kontinuerlig for å heve kvaliteten på sine medlemmer, og de fleste seriøse massører og massasjeterapeuter/muskelterapeuter er registrert der, men jeg kunne likevel ønske at kravene til autorisasjon var enda høyere.

Massasjeterapi retter seg mot et spesifikt problem og det brukes en blanding av Klassisk massasje, Idrettsmassasje og teknikkene i Cellulittbehandlingen, alt ettersom behov. Det brukes også mye Triggerpunktbehandling.

I Triggerpunktbehandling trykkes det på punkter/knuter i musklaturen som blir ekstra aktive, irriterte og smertefulle, når musklene er spente. Triggerpunkter gir ofte strålende smerter til et nærliggende område.

massasjeterapi2Noen av tilstandene som ofte behandles:

-migrene

-spenningshodepine

-betennelsestilstander (se Skadebehandling)

-fibromyalgi

-falsk isjias

-piriformis syndrom

-bekkenløning

-prolaps

Prisen er:

kr.900,- for 60 min.

kr.750,- for 45 min.

kr.500,- for 30 min.

 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Kontaktinfo

Strong4Life
Skedsmogata 3 c
2000 Lillestrøm
Daglig leder: Marit W. Viken
Telefon:+47 915 73 864

info@strong4life.no

Christian Bang
Kognitiv terapeut, NFKT medlem
Telefon:+47 917 26 373
kontakt@globaluniversity.no

Referanser

Kart

FacebookInnhold ©2016 Strong4life. Webdesign ©2016 Web Norge